OVER 'T VISSERSHUIS

Prachtig gelegen aan een van de mooiste grachten van Enkhuizen, op steenworpafstand van het gezellige centrum en de gezichtsbepalende “Dromedaris”, ligt het houten huis van eigenaren Wil en Theo. ‘t Vissershuis bestaat feitelijk uit twee huizen. In het “houten huis”, ooit de werkplaats van een timmerman, wonen Wil en Theo. Het naastgelegen “stenen huis” is nu een sfeervol bed&breakfast.

Achter het B&B is een zonnige tuin waar u, onder ‘t genot van een vers kopje koffie, van de overdadige bloemen en planten kunt genieten. Liefhebbers van een vers eitje kunnen dit in de namiddag uit de kippenren pakken en het voeren van onze kippetjes is voor kinderen een waar feest. Fietsers zijn uiteraard van harte welkom; fietsen staan droog en veilig in onze besloten tuin.

B&B ‘t Vissershuis heeft een woonkamer/gastenverblijf waar ‘s ochtends het ontbijt wordt geserveerd. Tijdens jullie verblijf staat deze woonkamer ter beschikking om de planning te maken, een boek te lezen, radio te luisteren of televisie te kijken. Voor diegenen die hun email willen lezen is wi-fi uiteraard aanwezig. Voor de allerkleinsten is er een kinderbedje en kinderstoel en zijn er spelletjes aanwezig. In de woonkamer bevindt zich tevens de bedstede.

Op de 1e verdieping vindt u tweemaal een tweepersoonsslaapkamer. Op een van de twee kamers kunt u televisie kijken. Jullie eigen badkamer en toilet bevinden zich op de begane grond.